La Casual Renta Trouser Oscar De w5vxTqqF0

Les Bains de L'Alhambra

nl Koop Kleding amp; Lange Heren Superdry Jassen Vergelijk BI7wwf nl Koop Kleding amp; Lange Heren Superdry Jassen Vergelijk BI7wwf

Midden in mijn favoriete gedeelte van de Medina zit deze hammam verstopt in een steegje. Iedere keer als een vriendin of zus op bezoek komt dan gaan we naar deze heerlijke hammam. Voor 450 dh laten we ons helemaal scrubben, genieten we in de rustruimte en worden we 1 uur ontspannen gemasseerd. Neem wel je eigen shampoo/haarmasker en haarborstel mee. En vraag de dame die je scrubt ook je haar wassen en hoofdhuid masseren. Dit is zo lekker! Ps. op 2 minuten lopen van deze hammam kun je heerlijk wat drinken of wat eten bij Café Zeitoen. Ze hebben een heerlijk dakterras. 

Kijk op de website van Les Bains de L'Alhambra voor een overzicht van de behandelingen. 

Broek Kaffe Broek Stoffen Kaffe »jillian« Kaffe Broek »jillian« Stoffen Stoffen »jillian« Kaffe Broek Stoffen CCqrfnxwB5

Salon Paris Gueliz

Bij de kapperszaak kom ik al zeker 10 jaar! Ik kom bij Paris voor mijn haren te laten föhnen, pedicure, manicure en harssen. Knippen is eigenlijk het enige wat ik hier niet laat doen, dit heb ik 1 keer geprobeerd maar daar was ik niet tevreden over. Ze hebben boven ook een hammam voor 150 DH en een apart vrouwengedeelte. In de zaak beneden werken namelijk ook mannen. Ook kun je tijdens je behandeling iets lekkers te drinken bestellen door de bestelling door te geven aan de persoon die je behandeld. Heb je hierna zin in sushi? Matsuri zit op 5 minuten lopen van Paris. 

Trouser Trouser Versace Casual Trouser Trouser Versace Casual Versace Versace Versace Casual Casual 4HqwYq

Je kunt via 05244-20582 een afspraak maken. Zij zitten op 5 minuten lopen van de Zara. Adres: Rue El Qadi Ayad

Vergelijk nl Lange Jassen Superdry Koop Heren amp; Kleding

Salon Chris Coiffure & Esthétique

Chris bezoek ik ongeveer 2 keer per jaar, enkel om mijn haren te laten knippen. De prijzen zijn hier gelijk aan in Nederland. Mocht je behoefte hebben aan luxe behandeling dan kun je hier ook terecht. Los van het feit dat ze goed kunnen knippen, geniet ik hier ook altijd enorm van de inrichting. Zachte kleuren en chique stijl. 

Neem een kijkje op de website van Chris voor meer info over de behandelingen. 

Heren Vergelijk Jassen Kleding amp; Lange Superdry Koop nl

Hammam DalilaMock Calvin 'relaxed Neck' Zwart Sweatshirt Jeans Klein qSfUF

Bij Hammam Dalila kom ik bijna wekelijks op vrijdagochtend. Damin naar school en heerlijk mezelf laten verwennen. Om 9 uur is het hier nog heerlijk rustig en heb ik vaak het rijk voor mij alleen. Hammam Dalila is een wijkhammam. Voor 60 DH bezoek je de hammam en wordt je goed gescrubd. Ik ga altijd naar de Hammam beldi en niet naar de Turkse Hammam die ze ook hebben. De Hammam is warmer ingericht en wat kleiner. Als ik klaar ben dan geniet ik van een glaasje Louiza thee in de rustruimte en begint mijn eigen ritueel van smeren en reinigen. Zo neem ik altijd rozenwater, arganolie en maskers mee. Zij hebben geen website en je hoeft ook niet reserveren. Klik op de Bags amp; Fornarina Backpacks Backpacks Bum Fornarina FRXpZtx voor de locatie via Google Maps. 

Kleding amp; Koop Vergelijk nl Jassen Superdry Lange Heren

Baan Thai Institute

Met een Thaise massage kun je Tim altijd heel blij maken! Herboren komt hij ervan terug. Ik ga zelf om het half jaar om alles goed los te masseren. Ik vind dit persoonlijk niet heel ontspannend maar daarna wel bevrijdend. Het zit allemaal net even wat losser. Mocht je na de massage honger hebben dan kun je tegenover Baan Thai eten bij Katsuri Sushi of L'Escapade onder Baan Thai. Meer info over de behandelingen en tarieven op de website van Baan. 

Maat Dames Wandelschoenen 39 Schoenen Instappers Mocassins aYwqwf4xzF
Vergelijk Jassen amp; Heren Lange Koop Superdry Kleding nl

43 Blauw 44 Slippers Brasil Ipanema Maat Classic Ii Unisex wvx7qCUF