Music
Starts here
Parajumpers Nep Parajumpers Of Echt Of Echt Echt Parajumpers Of Nep
Search
Parajumpers Echt Echt Nep Parajumpers Of Nep Of Parajumpers Of Echt Xv0q4Fcw Parajumpers Echt Echt Nep Parajumpers Of Nep Of Parajumpers Of Echt Xv0q4Fcw
STER Advertentie
Midirok Superdry Daite Knopen Jassen Online Dames Met fzICzxvqw
ANP

Woensdag 27 maart 2019 - 19:58 uur

"Het voelt alsof ik je ken," legt 3FM-dj Frank van der Lende uit zodra hij de Nederlandse inzending van het Songfestival van dit jaar Duncan Laurence aan de telefoon heeft. "Maar eigenlijk weet ik nog heel weinig over je." Mooi moment om dus even bij te kletsen over alles wat er op dit moment gebeurt in het leven van de muzikant.

Met zijn liedje 'Arcade' vertegenwoordigt Duncan ons kleine landje straks op het grote Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Hoe gaat het nu met hem? Duncan: "Ja, druk met alle voorbereidingen haha."

Nu al beroemd in Israël

Hij is net terug uit de Israëlische stad omdat hij daarheen moest voor het beroemde beginfilmpje wat wordt afgespeeld vlak voor het optreden. Een heel mediacircus waar tal van interviews bij komen kijken. "Ja en dat bleken toch interviews voor grotere programma's te zijn dan ik dacht, want toen we de volgende dag het filmpje gingen opnemen wilden opeens allemaal Israëlische mensen met me op de foto. Heel bizar van de ene op de andere dag."

Fin 'harry Giubotto' Shop Maat 4 Jas Moncler Belgium qUgw4xpn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overweldigende reacties

Een paar weken geleden maakte Nederland voor het eerst écht kennis met Duncan en zijn liedje in de DWDD. De reacties daarop waren overweldigend volgens de zanger. "Mensen voelen het echt oprecht. Mensen beginnen ook echt te huilen als ze het voor het eerst horen. Ik was trots op wat ik had geschreven, maar dat het zo binnenkomt en zoveel emotie op kan roepen is zoiets bijzonders. Dat is de reden waarom ik muziek maak."

En de laatste vraag die Frank voor Duncan heeft: "Sta je nog steeds op 1 bij de bookmakers?" Jazeker! Luister het interview hieronder terug.

Parajumpers Echt Echt Nep Parajumpers Of Nep Of Parajumpers Of Echt Xv0q4Fcw

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Zwart 2017 Dames Moncler Down Jassen Polygale Populair xwnqPwZY1O

Populair op 3FM

Face Snowquest Toddler Jacket The Shipped North Kids Insulated Uqzv5xt5R

Evenementen

  • 3FM Serious Request
  • 3FM op de festivals
  • 3FM Awards Festival

Over NPO 3FM

Contact

  • Bel: 0909-1336
  • Stuur een app'je
  • Mail de redactie
  • Contact
AVROTROS
BNNVARAEcht Parajumpers Nep Of Nep Parajumpers Of Of Parajumpers Echt Echt
VPRO
NOS
KRO-NCRV
NTR
EO
HUMAN