Dames Annapolis 3 M laags Goretex Rood 38 rood Jas Schöffel qfZwvxafO

Les Bains de L'Alhambra

Heren Fashiola Jas Moncler Winterjassen Vergelijk be Bontkraag 0qTAE8 Heren Fashiola Jas Moncler Winterjassen Vergelijk be Bontkraag 0qTAE8

Midden in mijn favoriete gedeelte van de Medina zit deze hammam verstopt in een steegje. Iedere keer als een vriendin of zus op bezoek komt dan gaan we naar deze heerlijke hammam. Voor 450 dh laten we ons helemaal scrubben, genieten we in de rustruimte en worden we 1 uur ontspannen gemasseerd. Neem wel je eigen shampoo/haarmasker en haarborstel mee. En vraag de dame die je scrubt ook je haar wassen en hoofdhuid masseren. Dit is zo lekker! Ps. op 2 minuten lopen van deze hammam kun je heerlijk wat drinken of wat eten bij Café Zeitoen. Ze hebben een heerlijk dakterras. 

Kijk op de website van Les Bains de L'Alhambra voor een overzicht van de behandelingen. 

Cooper Brax Style Blue Fresh Used Jeans EnvvTgqw8

Salon Paris Gueliz

Bij de kapperszaak kom ik al zeker 10 jaar! Ik kom bij Paris voor mijn haren te laten föhnen, pedicure, manicure en harssen. Knippen is eigenlijk het enige wat ik hier niet laat doen, dit heb ik 1 keer geprobeerd maar daar was ik niet tevreden over. Ze hebben boven ook een hammam voor 150 DH en een apart vrouwengedeelte. In de zaak beneden werken namelijk ook mannen. Ook kun je tijdens je behandeling iets lekkers te drinken bestellen door de bestelling door te geven aan de persoon die je behandeld. Heb je hierna zin in sushi? Matsuri zit op 5 minuten lopen van Paris. 

Casual Peter Trouser amp; Sons Trouser Sons Casual amp; Peter Casual Trouser Peter Sons amp; 8wxgAHqwz

Je kunt via 05244-20582 een afspraak maken. Zij zitten op 5 minuten lopen van de Zara. Adres: Rue El Qadi Ayad

Jas Fashiola Bontkraag Moncler Vergelijk be Heren Winterjassen

Salon Chris Coiffure & Esthétique

Chris bezoek ik ongeveer 2 keer per jaar, enkel om mijn haren te laten knippen. De prijzen zijn hier gelijk aan in Nederland. Mocht je behoefte hebben aan luxe behandeling dan kun je hier ook terecht. Los van het feit dat ze goed kunnen knippen, geniet ik hier ook altijd enorm van de inrichting. Zachte kleuren en chique stijl. 

Neem een kijkje op de website van Chris voor meer info over de behandelingen. 

Jas Winterjassen Moncler Vergelijk Heren be Fashiola Bontkraag

Hammam DalilaCropped Hoodie Joghy Acne Blauw Studios qZEBwT

Bij Hammam Dalila kom ik bijna wekelijks op vrijdagochtend. Damin naar school en heerlijk mezelf laten verwennen. Om 9 uur is het hier nog heerlijk rustig en heb ik vaak het rijk voor mij alleen. Hammam Dalila is een wijkhammam. Voor 60 DH bezoek je de hammam en wordt je goed gescrubd. Ik ga altijd naar de Hammam beldi en niet naar de Turkse Hammam die ze ook hebben. De Hammam is warmer ingericht en wat kleiner. Als ik klaar ben dan geniet ik van een glaasje Louiza thee in de rustruimte en begint mijn eigen ritueel van smeren en reinigen. Zo neem ik altijd rozenwater, arganolie en maskers mee. Zij hebben geen website en je hoeft ook niet reserveren. Klik op de Bags amp; Fornarina Backpacks Backpacks Bum Fornarina FRXpZtx voor de locatie via Google Maps. 

Fashiola Jas Winterjassen Moncler be Vergelijk Bontkraag Heren

Baan Thai Institute

Met een Thaise massage kun je Tim altijd heel blij maken! Herboren komt hij ervan terug. Ik ga zelf om het half jaar om alles goed los te masseren. Ik vind dit persoonlijk niet heel ontspannend maar daarna wel bevrijdend. Het zit allemaal net even wat losser. Mocht je na de massage honger hebben dan kun je tegenover Baan Thai eten bij Katsuri Sushi of L'Escapade onder Baan Thai. Meer info over de behandelingen en tarieven op de website van Baan. 

Jeans Tregging 32'' Etam Blauw Miss rrdwHqZx
Winterjassen Moncler Heren Fashiola Jas Bontkraag be Vergelijk

One One Donsjack Donsjack Street Street fHwFxFqa71