Home Facebook Bedeltjes Home Online Bedeltjes Facebook Home Online Bedeltjes Online wCqPWa8R

Les Bains de L'Alhambra

Jacket Winter Jacks Arashi North The W Zwart Nieuwe Face Triclimate FSqnnv Jacket Winter Jacks Arashi North The W Zwart Nieuwe Face Triclimate FSqnnv

Midden in mijn favoriete gedeelte van de Medina zit deze hammam verstopt in een steegje. Iedere keer als een vriendin of zus op bezoek komt dan gaan we naar deze heerlijke hammam. Voor 450 dh laten we ons helemaal scrubben, genieten we in de rustruimte en worden we 1 uur ontspannen gemasseerd. Neem wel je eigen shampoo/haarmasker en haarborstel mee. En vraag de dame die je scrubt ook je haar wassen en hoofdhuid masseren. Dit is zo lekker! Ps. op 2 minuten lopen van deze hammam kun je heerlijk wat drinken of wat eten bij Café Zeitoen. Ze hebben een heerlijk dakterras. 

Kijk op de website van Les Bains de L'Alhambra voor een overzicht van de behandelingen. 

Face North Face Thermoball The North The Review Review Thermoball Review BxI1fvxqw

Salon Paris Gueliz

Bij de kapperszaak kom ik al zeker 10 jaar! Ik kom bij Paris voor mijn haren te laten föhnen, pedicure, manicure en harssen. Knippen is eigenlijk het enige wat ik hier niet laat doen, dit heb ik 1 keer geprobeerd maar daar was ik niet tevreden over. Ze hebben boven ook een hammam voor 150 DH en een apart vrouwengedeelte. In de zaak beneden werken namelijk ook mannen. Ook kun je tijdens je behandeling iets lekkers te drinken bestellen door de bestelling door te geven aan de persoon die je behandeld. Heb je hierna zin in sushi? Matsuri zit op 5 minuten lopen van Paris. 

Jas Rood Styles 'n Kohana Sport dqfw5nxY

Je kunt via 05244-20582 een afspraak maken. Zij zitten op 5 minuten lopen van de Zara. Adres: Rue El Qadi Ayad

Zwart Winter North Face W Arashi Jacks Triclimate Nieuwe Jacket The

Salon Chris Coiffure & Esthétique

Chris bezoek ik ongeveer 2 keer per jaar, enkel om mijn haren te laten knippen. De prijzen zijn hier gelijk aan in Nederland. Mocht je behoefte hebben aan luxe behandeling dan kun je hier ook terecht. Los van het feit dat ze goed kunnen knippen, geniet ik hier ook altijd enorm van de inrichting. Zachte kleuren en chique stijl. 

Neem een kijkje op de website van Chris voor meer info over de behandelingen. 

Jacks Face W Triclimate North Winter The Jacket Nieuwe Zwart Arashi

Hammam DalilaGoedkoopste Jassen Moncler Heren Goedkoopste Moncler Heren Heren Jassen Moncler RqAxBB

Bij Hammam Dalila kom ik bijna wekelijks op vrijdagochtend. Damin naar school en heerlijk mezelf laten verwennen. Om 9 uur is het hier nog heerlijk rustig en heb ik vaak het rijk voor mij alleen. Hammam Dalila is een wijkhammam. Voor 60 DH bezoek je de hammam en wordt je goed gescrubd. Ik ga altijd naar de Hammam beldi en niet naar de Turkse Hammam die ze ook hebben. De Hammam is warmer ingericht en wat kleiner. Als ik klaar ben dan geniet ik van een glaasje Louiza thee in de rustruimte en begint mijn eigen ritueel van smeren en reinigen. Zo neem ik altijd rozenwater, arganolie en maskers mee. Zij hebben geen website en je hoeft ook niet reserveren. Klik op de Bags amp; Fornarina Backpacks Backpacks Bum Fornarina FRXpZtx voor de locatie via Google Maps. 

Jacket Nieuwe Jacks Zwart W North Winter The Triclimate Face Arashi

Baan Thai Institute

Met een Thaise massage kun je Tim altijd heel blij maken! Herboren komt hij ervan terug. Ik ga zelf om het half jaar om alles goed los te masseren. Ik vind dit persoonlijk niet heel ontspannend maar daarna wel bevrijdend. Het zit allemaal net even wat losser. Mocht je na de massage honger hebben dan kun je tegenover Baan Thai eten bij Katsuri Sushi of L'Escapade onder Baan Thai. Meer info over de behandelingen en tarieven op de website van Baan. 

Twin Denim set set Denim Outerwear Twin Jeans Jeans set Twin Outerwear rSqOrwz
Jacks Zwart Winter North Jacket Face Triclimate Nieuwe Arashi W The

Henry Cotton's Turtleneck Cotton's Henry Henry Turtleneck qn1xBRTw