Music
Starts here
Days Boutique Boutique Winkelstraat Days Boutique nl nl Winkelstraat Vip Vip
Search
Vip Vip Boutique nl Days Boutique Winkelstraat nl Boutique Winkelstraat Days q7nPYfWBxw Vip Vip Boutique nl Days Boutique Winkelstraat nl Boutique Winkelstraat Days q7nPYfWBxw
STER Advertentie
Vai Dames Groen Boots 38 Maat Chelsea 5102034 Via 8Oq1a4
ANP

Woensdag 27 maart 2019 - 19:58 uur

"Het voelt alsof ik je ken," legt 3FM-dj Frank van der Lende uit zodra hij de Nederlandse inzending van het Songfestival van dit jaar Duncan Laurence aan de telefoon heeft. "Maar eigenlijk weet ik nog heel weinig over je." Mooi moment om dus even bij te kletsen over alles wat er op dit moment gebeurt in het leven van de muzikant.

Met zijn liedje 'Arcade' vertegenwoordigt Duncan ons kleine landje straks op het grote Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Hoe gaat het nu met hem? Duncan: "Ja, druk met alle voorbereidingen haha."

Nu al beroemd in Israël

Hij is net terug uit de Israëlische stad omdat hij daarheen moest voor het beroemde beginfilmpje wat wordt afgespeeld vlak voor het optreden. Een heel mediacircus waar tal van interviews bij komen kijken. "Ja en dat bleken toch interviews voor grotere programma's te zijn dan ik dacht, want toen we de volgende dag het filmpje gingen opnemen wilden opeens allemaal Israëlische mensen met me op de foto. Heel bizar van de ene op de andere dag."

Universal Sandalen Zwart Teva Grijs Dames Sanborn 4wn5p

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overweldigende reacties

Een paar weken geleden maakte Nederland voor het eerst écht kennis met Duncan en zijn liedje in de DWDD. De reacties daarop waren overweldigend volgens de zanger. "Mensen voelen het echt oprecht. Mensen beginnen ook echt te huilen als ze het voor het eerst horen. Ik was trots op wat ik had geschreven, maar dat het zo binnenkomt en zoveel emotie op kan roepen is zoiets bijzonders. Dat is de reden waarom ik muziek maak."

En de laatste vraag die Frank voor Duncan heeft: "Sta je nog steeds op 1 bij de bookmakers?" Jazeker! Luister het interview hieronder terug.

Vip Vip Boutique nl Days Boutique Winkelstraat nl Boutique Winkelstraat Days q7nPYfWBxw

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Lak Instapper Brogue 40 Maat Zwarte Graceland Dames qxPWn4tt

Populair op 3FM

Peter Van Hals Trui Met Ronde Multicolour Hahn fqIF8vF

Evenementen

 • 3FM Serious Request
 • 3FM op de festivals
 • 3FM Awards Festival

Social media

Etro Paisley Paisley Rood Trui Etro Rood Etro Paisley Trui pHRpxnwS61
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

Over NPO 3FM

Contact

 • Bel: 0909-1336
 • Stuur een app'je
 • Mail de redactie
 • Contact
AVROTROS
BNNVARAnl Boutique Days Vip Vip Winkelstraat Days nl Boutique Winkelstraat Boutique
VPRO
NOS
KRO-NCRV
NTR
EO
HUMAN